Tervetuloa harmonisten äänimaljojen matkaan

Rentouttavaa äänimaljahierontaa

Äänimaljat vievät sinut syvärentouttavalle matkalle puhdistaen mieltä ja kehoa. Äänimaljat ovat saksalaisen Peter Hessin kehittämä rentoutusmetodi, jonka juuret ovat Idän kulttuurin Veda-menetelmässä, jossa nähtiin, että ihmisellä on alkukantainen tarve tuottaa ääniä ja hyödyntää niitä terveyden ylläpidossa. Äänivärähtely auttaa sinua oman hyvinvoinnin edistämisessä ja terveyden tukemisessa. Maljojen äänivärähtely hieroo kehoasi solutasolle asti. Maljojen värähtely on luonnollista, joka resonoi oman sisimpäsi kanssa. Äänimaljat rakentavat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on luottavaista päästää irti kehon ja mielen jännitystiloista. Jokainen kokee äänimaljat yksilöllisellä tavallaan.

 

Äänikylpy: Olet mukavassa asennossa (makuullaan, istuiltaan) ja annat äänimaljojen harmonisten sointujen kulkeutua kehoosi ja mieleesi lempeästi rentouttaen. Äänikylvyssä soitetaan erikokoisia äänimaljoja, gongeja ja sympaaleita. Äänikylpy kestää sovitun ajan.

Äänimaljahieronta: Olet mukavassa asennossa maakuultaan. Maljat asetetaan kehosi päälle tai viereen ja niitä soitetaan pehmeästi. Tunnet maljojen värähtelyn kehossasi miellyttävän rentouttavasti. Äänimaljaheronta kestää tunnin.

Äänimaljoista löytyy lisätietoa Suomen Peter Hess koulutuskeskuksen sivuilta: https://www.medi-sound.fi/

Luo kotisivut ilmaiseksi!